Cresterea profitabilitatii si a numarului de vizitatori online ai afacerii dumneavoastra se realizeaza prin implementarea unui plan de promovare online.

Optimizarea continutului site-ului pentru motoarele de cautare reprezinta primul pas catre indeplinirea succesului dorit in domeniul online.

Pentru a creste vizibilitatea, pentru a putea fi gasit mai usor de catre viitorii clienti si pentru a evidentia produsele si serviciile oferite, planul de promovare online trebuie sa fie complet.

Cum fiecare afacere este diferita, tot la fel si planul de promovare al acesteia trebuie sa fie special realizat si implementat astfel incat sa indeplineasca cerintele deosebite ale companiei dumneavoastra.

Realizarea promovarii pe motorul de cautare GOOGLE prin instrumentul propriu ADWORDS si determinarea cuvintelor si expresiilor cheie, astfel se va obtine o prezenta pe prima pagina de cautare si se castiga pozitii importante in lista afisata de GOOGLE.

Realizarea si administrarea paginiilor de prezentare ale afacerii dumneavoastra, pe retelele de socializare Facebook si Instagram. Actualizarea continutului periodic in functie de strategia aleasa. Realizarea de reclame sponsorizate cu target ales in functie de varsta, pozitia geografica, interese, ce aduc un efect de mii de vizualizari zilnice.

Cresterea vizibilitatii in sectorul online din Romania prin inscrierea in diferite directoare si portaluri web.

Pentru a intra in legatura cu noi, completati urmatorul formular: